Lentile pentru activitati de interior

Addpower

Confort maxim intre 30 si 150 cm.
Lentilele Addpower sunt, in primul rand, alegerea perfecta pentru prezbitii (persoanele cu varsta de peste 40 de ani) care citesc timp indelungat, oferind un confort superior lentilelor monofocale(dioptrie unica) sau progresive(dioptrii multifocale).
-Confort maxim in timpul cititului la distante variabile;
-Datorita regresiei fixe de 0.75D si in functie de aditia prescriptiei optometrice, asigura acuitate vizuala optima pentru o profunzime a campului vizual de pana la 1.5 m.

   

Hoyalux iD WORKSTYLE

Lentile premium pentru activitati de interior

Lentilele Hoyalux iD Workstyle ocupa un loc special in categoria lentilelor pentru interior, deoarece sunt proiectate avand ca punct de plecare conceptual revolutionar iD Free Form Design Tehnology.
Designul ergonomic al lentilei poate fi perfect adaptat si sincronizat cu activitatea specifica desfasurata de fiecare client. Conceptul Hoyalux iD Workstyle este disponibil in 4 variante distincte, aferente gradului de profunzime a campului vizual, criteriul de selectie fiind determinat in raport cu distanta maxima de lucru utilizata de purtator (ex.100, 200, 300 sau 400 cm).
Beneficii:
-Confort si relaxare vizuala pe durata activitatilor de interior;
-Cel mai larg camp vizual nedistorsionat pentru aproape si distante intermediare;
-Datorita aditiei variabile, profunzimea campului vizual poate fi stabilita in functie de nevoile vizuale ale purtatorului;
-Citirea, scrierea, desenarea sau alte activitati de birou se pot desfasura intr-o maniera mult mai confortabila.

Scroll to Top