Ai încredere. Vezi cu ochii tăi

Iată am mai incheiat un an alături de dumneavoastră, oamenii dragi nouă. Vederea dumneavoastră este cea mai importantă pentru noi și sentimentul de împlinire atât emoțional, cât și cel profesional, ne determină să vă mulțumim pentru că ați avut și aveți încredere în noi.

Anul 2016 a fost un an în care mica noastră familie a crescut, când în iunie am deschis al treilea cabinet Best Optic Red, în Răcădău și totodată cel de-al patrulea cabinet Best Optic. Lucrul acesta nu s-ar fi putut întâmpla, dacă dumneavoastră nu ne-ați fi ales pe noi, să avem grijă de ochii dvs. și ai familiei dvs. În fiecare zi ne bucurăm că munca noastră vă face să vedeți mai bine, mai clar și fără probleme, indiferent de natura defectului dvs. de vedere.

Suntem mândri de realizările noastre, de profesionalismul de care am dat dovada, de grija pe care o acordăm pacienților, de faptul că soluțiile noastre oferă vedere impecabilă, dar mai ales de faptul că Best Optic reprezintă o mare familie.

Împreună cu colegii noștri am reușit să aducem nivelul de profesionalism în optometrie din Brașov la un nivel ridicat, corelându-ne la standardele oferite de centrele de optică medicală din occident, prin participarea noastră la cursuri de perfecționare în domeniu, atât în România, dar și în afara țării.

Suntem de părere că vederea ne influențează în cea mai mare parte viața. De aceea, încă din 2008 Best Optic a devenit un centru de referință în optometrie, în oferirea soluțiilor personalizate pacienților noștri. Întotdeauna ne-am dorit să ne tratăm pacienții ca și cum ar fi ”prietenii noștri dragi”. Un control optometric trebuie să fie întotdeauna precis, soluția oferită să fie perfectă nevoilor vizuale, având o grijă deosebită de ochii, vederea și calitatea vieții pacienților noștri.

Treptat, echipa noastră a crescut, alăturându-ni-se oameni de încredere, la curent cu cele mai recente evoluții în domeniul îngrijirii ochilor, a lentilelor pentru ochelari și progresele în domeniul tehnologiei lentilelor de contact.

Toți profesioniștii Best Optic și-au dezvoltat abilitatea de a asculta pacienții, dedicându-și tot timpul pacienților, de a rezolva problemele vizuale ale acestora, de a crea soluții inovative pentru că fiecare dintre noi suntem unici, și avem nevoie de o vedere pe măsură.

Așadar, nu trebuie să vă faceți griji pentru vederea dvs., avem noi grijă de ea! Vă mulțumim că ne călcați pragul ”casei” în fiecare zi. Să aveți un nou an plin de împliniri și bucurii!

Echipa Best Optic