Beneficiile tratamentul antireflex

Tratament antireflex

Tratamentul antireflex este  aplicat pe suprafata lentilelor organice si minerale pentru a le creste transparenta, rezistenta la zgarieturi si usurinta de a fi curatate.

AVANTAJELE TRATAMENTULUI ANTIREFLEX

ASPECTUL ESTETIC

                                                                       

FARA TRATAMENT ANTIREFLEX                                                CU TRATAMENT ANTIREFLEX

 

Prin diminuarea reflexiilor inestetice, ochii purtatorului sunt mai bine evidentiati. Acesta este un beneficiu aditional pentru persoanele care doresc sa puna in valoare expresivitatea ochilor.

SIGURANATA SI CONFORT VIZUAL PE TIMP DE NOAPTE

                                                  

                                                 

FARA TRATAMENT ANTIREFLEX                                             CU TRATAMENT ANTIREFLEX

Datorita tratamentului aplicat, lentilele ofera un confort sporit purtatorilor in timpul condusului pe timp de noapte, prin diminuarea reflexiilor iritante provenite de la lumina farurilor. Astfel, condusul autoturismului se poate desfasura intr-o maniera sigura si relaxata.

CONFORT VIZUAL PRELUNGIT IN FATA MONITORULUI SI  IN MEDII ILUMINATE ARTIFICIAL

                                               

Atat monitorul cat si alte surse de lumina artificiala, determina aparitia unor reflexii deranjante, generand un real disconfort pentru purtator. Datorita contrastului optim al imaginii si eliminarii stresului vizual provocat de reflexiile luminii, durerile de cap specifice perioadelor prelungite de concentrare vizuala pot fi prevenite, iar confortul vizual poate fi mentinut mai mult timp.