Best Optic… continuă

Best Optic… continuă

Suntem de părere că vederea ne influențează în cea mai mare parte viața. De aceea, încă din 2008 Best Optic a devenit un centru de referință în optometrie, în oferirea soluțiilor personalizate pacienților noștri, stabilind, la nivel local un standard ridicat în ceea ce privește serviciile de optică medicală din Brașov.

Am început cu un vis
În anul 2008 am deschis primul centru Best Optic. Cabinetul situat pe bd. Alexandru Vlahuta 61. Întotdeauna ne-am dorit să ne tratăm pacienții ca și cum ar fi ”prietenii noștri dragi”. Un control optometric trebuie să fie întotdeauna precis, soluția oferită să fie perfectă nevoilor vizuale, având o grijă deosebită de ochii, vederea și calitatea vieții pacienților noștri.

Experiența acumulată ne-a dat încredere în forțele noastre, și drept urmare, în anul 2011 am deschis un al doilea centru Best Optic, și anume cabinetul situat pe strada Uranus nr.12. Treptat, echipa noastră a crescut, alăturându-ni-se oameni de încredere, la curent cu cele mai recente evoluții în domeniul îngrijirii ochilor, a lentilelor pentru ochelari și progresele în domeniul tehnologiei lentilelor de contact.

Cele două cabinete Best Optic RED au căpătat notorietate încă de la începuturi. Plecând de la ideea că nu există probleme, ci doar soluții, echipa noastră de profesioniști, cu experiența acumulată în tot acest timp, transformă rapid și cu adevărat vederea. Cabinetelele sunt situate sub semnul focului, definind transformarea vederii, un concept dedicat oamenilor activi pentru care timpul este prețios, soluțiile oferite fiind dedicate vederii.

Diversitate
Rămânând fideli valorilor companiei noastre, 2015 a fost anul în care am luat decizia de a crea un concept special, Best Optic BLUE situat pe bd. 15 Noiembrie 69. Conceptul este așezat sub semnul apei, definind modelarea vederii este cel care aduce ideea relaxării și a rafinamentului în optică.

Grija permanentă față de pacient și nevoile lui ne-au făcut să realizăm una dintre cele mai mari investiții în domeniul optometriei. Conceptul Relaxed Vision Center propus de către partenerii noștri ZEISS, a creat un adevărat centru ”spa” al vederii, fiind de asemenea una din ideile inovative ale Best Optic.

Povestea continuă
Anul 2016 ne aduce o nouă provocare.

Un nou cabinet Best Optic Red și-a deschis porțile. Este vorba de cabinetul situat pe bd. Valea Cetății nr.6. Încrederea pe care ne-ați acordat-o ne-a ajutat să pornim cu determinare pe acest nou drum.

Împreună cu echipele RED și BLUE am reușit să aducem nivelul de profesionalism în optometrie la un nivel ridicat, corelându-ne la standardele oferite de centrele de optică medicală din occident, prin participarea noastră la cursuri de perfecționare în domeniu, atât în România, dar și în afara țării.

Toți profesioniștii Best Optic și-au dezvoltat abilitatea de a asculta pacienții, dedicându-și tot timpul pacienților, de a rezolva problemele vizuale ale acestora, de a crea soluții inovative pentru că fiecare dintre noi suntem unici, și avem nevoie de o vedere pe măsură.

Așadar, nu trebuie să vă faceți griji pentru vederea dvs., avem noi grijă de ea!

Ai încredere. Vezi cu ochii tăi.