Best Optic … în familie

Vezi…prin ochii familiei tale

Vederea contează

Simțurile noastre sunt cele care ne conectează la mediul înconjurător. Creierul nostru combină informațiile neuronilor vederii, auzului, mirosului, gustului și a pipăitului într-un întreg. Cele mai importante organe ale simțului sunt de departe ochii. Datorită lor percepem până la 80% din mediul înconjurător, și dacă unul dintre celelalte simțuri nu funcționează ochii sunt cei care ne apără de eventualele pericole.

Vederea este datorata unui mecanism, fiecare componentă fiind foarte importantă. Aceasta cuprinde focalizarea și identificarea unui obiect, coordonarea mână-ochi, urmărirea unui anumit obiect, vederea binoculară, și vizualizarea propriu-zisă (imaginea transmisă de creier). Așadar, dacă în prescrierea ochelarilor se ține cont de toate aceste aspecte, aceștia vor fi fără cusur.

De ce este văzul atât de important? Imaginați-vă ultima carte pe care ați citit-o. În timp ce citim, ne imaginăm ceea ce se petrece în povestea respectivă, astfel acțiunea se petrece într-un mod unic și spectaculos pentru fiecare dintre noi. Noi, optometriștii Best Optic, tratăm vederea ca pe un întreg, pentru a oferi pacienților noștri cea mai potrivită prescripție, pentru o vedere excelentă, pentru că ochii sunt cei mai importanți pentru noi.

Familia contează

Pe parcursul acestor ani, noi,echipa Best Optic am devenit o familie. Familia se referă pe lângă  legăturile genetice,  la cei pe care îi iubești, îți sunt dragi și cărora le porți o grijă deosebită. Cei din familia noastră sunt cei mai importanți pentru fiecare dintre noi. La Best Optic, întotdeauna ne-am dorit să ne tratăm pacienții ca pe prietenii noștri dragi, ca și cum ar face parte din familia noastră. Credem cu tărie că un centru de optică medicală trebuie să poată oferi servicii pentru fiecare membru al familiei dvs., pornind de la ramele pentru ochelari, la lentile de contact sau soluții speciale pentru vederea copiilor.

Best Optic. În familie

Fiecare membru al echipei noastre este dedicat meseriei sale, pentru a oferi familiei tale cea mai bună îngrijire și cele mai potrivite soluții pentru vedere. Te așteptăm să vii alături de noi ÎN FAMILIE!  Am creat special pentru tine comunitatea ÎN FAMILIE, unde tu și cei dragi ție veți beneficia de cele mai bune îngrijiri din partea profesioniștilor vederii din familia Best Optic, iar toți membrii familiei pot avea posibilitatea să își corecteze vederea!

Ai încredere. Vezi cu ochii tăi.. și ai familiei tale