Ce ne dorim de la ochelari cu adevărat?

Majoritatea dintre noi își doresc să vadă perfect chiar dacă aceasta necesită o investiție mai mare pentru a obține vederea pe care și-o doresc. Totuși lentilele pentru ochelari convenționale au în continuare limitări… prin acestea se pot observa în continuare distorsiuni ale imaginilor. Acest tip de aberații de cele mai multe ori cauzează vedere neclară, în special în condiții de iluminare slabă, chiar dacă rețeta pentru ochelari este una actualizată.

Însă cu noua tehnologie de care dispunem la centrul Best Optic Exclusiv, putem spune că am găsit soluția pentru aceste probleme, și anume lentilele personalizate Zeiss. Aceste lentile de înaltă definiție sunt construite în sinergie perfectă cu specificațiile exacte ale amprentei ochiului pacientului utilizând tehnologia de fabricație de ultimă generație a Zeiss. Ca și purtători de ochelari, nu trebuie să ne mulțumim cu lentile convenționale din moment ce putem beneficia de un design modern care să satisfacă și să se adreseze nevoilor noastre în mod individual, și care să ofere o vedere optimă, foarte clară.

Persoanele care sunt obișnuite cu lentilele convenționale, au experimentat de cele mai multe ori distorsiuni ale vederii, iritații oculare, migrene sau dureri de cap intense atunci când utilizează ochelarii, chiar dacă prescripția lor este actualizată și corectă. Cu noua tehnologie de care dispunem, putem spune vom revoluționa prescrierea de ochelari. Procesul de fabricare digitală a lentilelor nu numai că va oferi pacienților o vedere mult mai clară, dar va elimina totodată acele aberații de ordin superior ale lentilelor convenționale.

 Ce înseamnă de fapt noua tehnologie? Mult mai mult decât simple lentile pentru ochelari, lentilele fabricate în acest mod promit pacienților o vedere precisă, de înaltă claritate îmbunătățind în mod semnificativ abilitatea de a vedea perfect, oferind o claritate excelelentă în condiții variabile de iluminare și un contrast îmbunătățit.

Totul începe cu o consultație exactă și detaliată, diferită de cele obișnuite. Prima dată se măsoară parametrii oculari cu un aparat numit i.Profiler. Acesta determină nevoile optice și vizuale individuale ale pacientului, prin analizarea a mai mult de 2.500 de puncte de referință ale fiecărui ochi. Se analizează de asemenea răspunsul pupilei pacientului la diferite condiții de iluminare, rezultând astfel lentile personalizate care să ofere purtătorului cea mai bună vedere posibilă.

 Așadar, ce oferă lentilele personalizate comparativ cu cele convenționale? O mulțime de avantaje. În primul rând, cu lentilele personalizate pacienții beneficiază de o vedere îmbunătățită în special în condiții de iluminare slabă și noaptea, iar halourile și strălucirile deranjante ale surselor de iluminare sunt semnificativ reduse. Un alt efect pozitiv al purtării acestor lentile este abilitatea de a vedea culorile mai vii, datorită contrastului îmbunătățit pe care îl oferă.

Prin intensificarea culorilor și a contrastului, purtătorii lentilelor prescrise de către noi, cu noua tehnologie de care dispunem la central Best Optic Exclusiv, pacienții noștri se vor bucura de o vedere perfectă.