Cum să găsești un optometrist excelent?

Pacienții care consultă un optometrist se așteaptă de obicei la mai mult decât simpla achiziționare de ochelari. În final, obiectivul cumpărării unei perechi noi de ochelari este restabilirea vederii clare. În consecință, o optică nu trebuie să se limiteze la o selecție mare de rame de ochelari. Pacienții au nevoie de fapt de un optometrist și de o echipă de consultanți profesionali care își vor dedica timpul asistării lor pentru a se asigura că rama și lentilele alese se potrivesc perfect prescripției și nevoilor pacientului.

Cum puteți însă determina dacă un optometrist vă oferă atenția de care aveți nevoie? Puteți, de exemplu, să țineți cont de următorii parametrii:

  • Magazinul este confortabil, bine organizat și atât de atractiv încât doriți să petreceți timp vizualizând produsele expuse.
  • Consultația începe cu întrebările esențiale, un bun profesionist va dori mereu să vă cunoască nevoile vizuale. Optometristul dvs. va trebui mereu să vă întrebe în ce situații veți folosi ochelarii (la serviciu, în timpul liber, sport, etc.)
  • Un optometrist profesionist vă va oferi detalii despre mai multe soluții care vi se potrivesc. El va puncta importanța calității lentilelor, componenta esențială a unei perechi bune de ochelari.
  • Optometristul folosește tehnologie de ultimă generație pentru a vă măsura parametrii vederii, pentru a vă ajusta ochelarii și pentru a se asigura că există simbioză între rama de ochelari, lentile și nevoile dvs vizuale.
  • Atunci când vă ridicați ochelarii, vi se va oferi garanție pentru ochelari, și optometristul sau consultanții profesionali vă vor verifica vederea purtând ochelarii, și se vor asigura că aceștia se așează confortabil pe fața dvs.

Un optometrist profesionist va dori construirea de relații de lungă durată cu pacienții, motiv pentru care vă va oferi timpul necesar pentru a vă cunoaște mai bine cerințele dumneavoastră vizuale și nevoile stilului dvs. de viață.