Despre noi

/Despre noi
Despre noi 2018-07-20T03:07:53+00:00

Best Optic = Calitatea vederii

Claritatea și comfortul tău vizual sunt țelul nostru !

Succesul și satisfacția soluției oferite de noi sunt bazate pe o vastă experiență în domeniu, o bună pregătire, produse de calitate și mult profesionalism.

Îți punem la dispoziție următoarele servicii:

  • Prescriere de ochelari si recomandare aferenta in urma investigatiilor efectuate

  • Consultatii specifice lentilelor de contact si adaptarea acestora

  • Consilierea in alegerea ramelor si lentilelor pentru ochelari de catre personalul nostru calificat cat si cu ajutorul sistemului de masurare si centrare 3D

  • Diversitate de produse de actualitate in functie de asteptari,dar si de buget

  • Montarea ochelarilor in unitatea proprie cu aparatura computerizata 3D. Posibilitatea montajului pe loc.

La Best Optic, te asteapta o echipa tanara, dinamica, consecventa si entuziasta. Datorita gradului de pregatire profesionala, standardul nostru este de a ne defini ca CENTRU de EXCELENTA in prescrierea si recomandarea lentilelor progresive si a lentilelor de contact.

Echipa Best Optic

Optica medicală Best Optic

calitatea vederii dvs. este prioritatea noastră

Optica medicală Best Optic, înființată in anul 2008, este specializată în îmbunătățirea comfortului dvs. vizual. În cadrul centrelor noastre, dvs. puteți găsi soluții diverse pentru vederea dvs., începând cu examinarea vederii pentru prescrierea de orice tip de ochelari, pana la problemele legate de vederea la calculator, la lentile progresive sau lentile de contact moi sau dure. Suntem la curent cu cele mai recente evoluții în domeniul îngrijirii ochilor, a lentilelor pentru ochelari și progresele în domeniul tehnologiei lentilelor de contact, așadar, optica medicală Best Optic poate oferi cea mai bună calitate a vederii, prin sfaturi și soluții personalizate.

Ne mândrim cu construirea de relații de lungă durată cu pacienții nostri, motiv pentru care vă vom oferi timpul necesar pentru a vă cunoaște mai bine cerințele dumneavoastră vizuale și nevoile stilului dvs. de viață.

Întreaga echipă participă constant la cursuri de perfecționare pentru a vă putea oferi dvs. cea mai bună calitate a vederii. Suntem în prima linie de optometrie, practica la cel mai înalt nivel de standarde în profesia noastră.

Suntem întotdeauna interesați de îmbunătățirea experienței cu pacienții noștri. Nu ezitați să ne contactați în cazul în care aveți nevoie de indicații privind vederea dvs.

Cabinetele Best Optic