RODENSTOCK – Lentile pentru activitati sportive

Lentile pentru soare si activitãti sportive

 

Lentile personalizate

Lentile din gama “sport”

Gama Sport de la Interoptik include lentile personalizate, optimizate perfect pentru ochelarii de soare extracurbati sau ramele sport.

Portofoliul Sport

Sunt lentile unifocale special concepute pentru sport si soare fabricate folosind tehnologie Free Form si optimizate pe toata suprafata, in functie de necesitãtile vizuale personale si rama aleasa.

 

Lentile progresive moderne pentru rame sport þi ochelari de soare, special concepute pentru utilizarea optima a zonei de distanta. Perfecte pentru condus, sport si iesiri in aer liber. Designul progresiv sport este conceput pentru folosirea zonei de distantã, oferind confort maxim si avand avantajul ca nu mai este necesara folosirea mai multor perechi de ochelari si schimbarea frecventa a acestora.

 

Materiale si culori

Lentilele Sport sunt disponibile intr-o gama larga de indici si materiale:

SunPolar – lentile pentru soare cu filtru polarizant ce blocheaza reflexiile stralucitoare orbitoare cauzate de suprafete orizontale. Recomandate soferilor, pescarilor, schiorilor si celor ce desfasoara activitati in aer liber.

DriveWear – Performanta fotocromatica, filtru polarizant si efect de marire a contrastului intr-o singura lentila proiectata special pentru utilizarea in interiorul masinii (acolo unde lentilele fotocromatice normale isi pierd din randament). Pe langa efectul fotocromatic aceste lentile au inglobat un filtru polarizat ce blocheaza reflexiile stralucitoare orbitoare cauzate de supafetele orizontale. Proiectate special pentru condus.

Colorare Sport and Drive – Culori moderne si frumoase. Oferã nuante potrivite perfecte pentru condus sau diferite activitati sportive, zone geografice sau anotimpuri.

 

 

 

Tenis              Snow                  Ice Blue          Recreation     Drive            Yellow       Blue Blocker