RODENSTOCK – Moda si protectie

Moda si protectie

 

 

 

 

 

 

Lentilele colorate ofera mai multe beneficii: colorarile usoare ofera mai mult confort în conditii normale de iluminare, lentilele pentru ochelarii de soare, mai intens colorate, ofera intensificare a contrastului si protectie impotriva stralucirilor si a razelor UV. Rodenstock va ofera o gama larga de culori, monocrome sau in degrade, desigur, indiferent de dioptrie.

SunContrast – intensificare a contrastului si protectie impotriva razelor soarelui
O lentila buna de soare, va ofera protectie UV 100%. Lentilele SunContrast de la Rodenstock fac chiar mai mult, ofera vedere clara si intensificarea contrastului chiar si in conditii de lumina puternica sau difuza. Lumina puternica a soarelui are proprietatea neplacuta de reducere a contrastului. De ce? Deoarece lumina din timpul zilei contine o mare parte de lumina albastra difuza care se suprapune celorlalte culori, determinand vederea cu contrast scazut. Lentilele SunContrast reduc lumina albastra la un nivel optim, obiectele redobandindu-si detaliile si culorile naturale.

Protectie in orice moment
Vederea clara si recunoasterea detaliilor sunt extrem de importante atunci cand conduceti sau atunci cand practicati sporturi afara. Lentilele bune trebuie sa previna stralucirile mentinand contrastul. Protectia 100% UVA þi UVB este foarte importanta, mai ales in locatiile cu reflexii puternice, de exemplu: la mare, pe zapada, la munte sau chiar în oras.
Lentilele de soare Rodenstock garanteaza protectie, filtrand complet toate radiatiile UV pana la
400 nm.

Vedere perfecta atunci cand conduceti
Conditiile de lumina se pot schimba rapid in trafic. Acest lucru va solicita foarte mult vederea. De aici, pot rezulta oboseala, durerea de cap þi pierderea concentrãrii.
Alegerea ochelarului potrivit pentru condus este foarte importanta: lentilele ColorMatic Contrast sau lentilele SunContrast pentru condus, potrivite conditiilor de iluminare din interiorul masinii. Un avataj al acestor lentile este ca ofera protectie si confort si afara.

Culoarea potrivita in orice situatie

Orange: Culoare ideala pentru sport si activitati de recreere. Compenseaza
trecerile rapide de la soare la umbra.

 

 

 

 

Amber: Efect optim al contrastului pentru culoarea verde, astfel ideala pentru
sporturi practicate afara, ex. golf.

 

 

 

 

Maro: Protectia impotriva stralucirilor, cu redare naturala a culorilor. Ton cald,
efect placut, revigorant.

 

 

 

 

Gri: Culoare progresiva, redare naturala a culorilor datorita filtrarii egale a
intregului spectru vizual. Efect neutru, compensator.

 

 

 

 

Verde: Cea mai buna perceptie a culorilor, cu intensificarea contrastului.
Efect linistitor, relaxant si calmant. Perfecta pentru conducatorii auto.

 

 

 

 

Drive: Ideala pentru soferi. Efect de intensificare a contrastului, cu redare
exacta a culorilor.