RODENSTOCK – P.C. Perfalit

P.C. Perfalit: protectie exceptionala pentru ochii Dvs.

Lentile cu filtru de protectie pentru calculator

Pentru a prelungi viata lentilelor dumneavoastra si confort sporit in purtare, alegeti tratamentul Supersin TopCoat – tratament antireflex cu rezistenta superioara la zgariere si strat hidrofoboleofob pentru intretinere usoara.
Lentilele P.C. Perfalit reduc efortul depus de ochi si previn oboseala indusa de folosirea pentru perioade lungi a calculatorului.

 

De ce va “înteapa” ochii dupa folosirea indelungata a calculatorului ?
O rata a clipirilor normala este unul dintre indicatorii ce caracterizeaza un sistem vizual odihnit. Clipirile permit grasimilor lubrifiante si enzimelor produse de glandele de sub pleoapa sa fie eliberate, prin aceasta reducand efortul ochilor. Cand utilizatorul calculatorului priveste ecranul pentru perioade lungi, acesta clipeste mai rar permitand umezelii ochiului sa se evapore. Rezultatul este asa numitul efect “ochi uscati” ce se manifesta in numeroase feluri:
· senzatii de mancarime sau arsuri ale ochilor;
· senzatia de “ochi apasatori”;
· privire incetosata;
· senzatii neplacute;
· dublari ale imaginii;
· pete colorate in privire.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru o vedere clara a monitorului

 

Stiati ca?…

… aproape 90% dintre utilizatorii care folosesc calculatorul mai mult de 3 ore pe zi sufera de o forma de îmbolnavire a ochiului ?
… cand priviti monitorul pentru perioade lungi, clipiti mai rar, permitand umezelii ochiului sã se evapore ?
… imaginile de pe monitor sunt formate din milioane de puncte si ochiul dumneavoastra este suprasolicitat în procesul de punctare ?
… o treime din cei care folosesc calculatorul poarta ochelari necorespunzatori sau ar trebui sa poarte ochelari ?
… pentru a preveni oboseala nu sunt suficienti numai ochelarii de vedere cu dioptrie ?

De cele mai multe ori cei care sufera de sindromul “ochi uscati” isi vor încreti fruntea in efortul de a vedea mai confortabil si ajung sa sufere de dureri ale capului.
Toate aceste probleme se rezolvã cu usurintã cu perechea potrivita de ochelari.

De ani de zile medicii oftalmologi din toata lumea recomanda lentilele P.C. Perfalit pacientilor care prezintã simptomele ochilor supusi la efort si a ochilor uscati.

Solutia noastrã ? Lentilele cu filtru de protectie P.C.

Sunt un sistem revolutionar de filtrare care promoveaza sincronizarea vizuala intre sistemul de punctare al ochiului si sistemul de receptionare a informatiei vizuale:
– optimizeaza viteza sistemului vizual pentru a permite ochiului sa puncteze mult mai eficient, reducând efortul ochiului si erorile la citit;
– maresc viteza si gradul de intelegere a cititului, sincronizeaza sistemul de punctare si sistemul informational vizual astfel ca stresul vizual sa fie minim;
– maximizeaza functionalitatea procesarii vizuale si reduc supraincarcarea cu informatie vizuala a sistemului vizual ;
– filtreaza frecventele luminoase selectate care ajung la ochi;
– intensifica contrastul imaginilor de pe monitorul calculatorului filtrand luminile adiacente si reducând prin aceasta stralucirile si reflexiile monitorului.

Stimulii vizuali sunt responsabili de peste 70% din informatia receptionatã si procesata de creier.
Folosind lentilele P.C. Perfalit, stralucirile si reflexiile mediului vizual sunt reduse, astfel creierul proceseazã numai informatiile vizuale utile.
Puteti alege din 5 nuante odihnitoare si moderne(maro, verde, albastru, rose, orange). Alegerea nuantei poate depinde de cantitatea de lumina naturala si artificiala din mediul de lucru sau de setarile monitorului computerului.

Lentile pentru comfort in spatiul de lucru

Rodenstock Ergo

Rodenstock a creat alternativa perfecta pentru spatiul de lucru: lentilele degresive, pentru vedere la aproape si intermediar, Ergo. Zonele vizuale largi si pozitionarea lor ofera vedere relaxata, fara oboseala, pentru pozitia naturala a capului si a corpului.
Produsul de top in gama lentilelor degresive Rodenstock este Impression Ergo FS (FS = Free Sign), prima lentila degresiva individualizata cu design variabil pentru vedere de aproape si intermediar. Datorita designului variabil distanta principala poate fi aleasa in functie de preferintele clientului. Sunt luati în considerare cei patru parametri individuali (PT, FFA, CVD, PD) si parametrii de design, pentru a satisface necesitatile individuale ale fiecarui purtator. Astfel, beneficiati de cel mai bun confort posibil, cu o lentila unica pentru fiecare purtator în parte.
Urmatoarele tipuri de lentile din familia Ergo sunt: Impression Ergo – lentila degresiva individualizata pentru vedere de aproape si intermediar si Multigressiv Ergo – lentila degresiva optimizata in functie de distanta pupilara pentru vedere confortabila la aproape si intermediar.

Pentru aceste lentile sunt disponibile trei tipuri de design:
Book – distanta principala 40 cm, campuri extinse de la 40 cm pana la 1,2 m – ideale pentru citit.
PC – distanta principala 80 cm, campuri extinse de la 40 cm pana la 1,5 m – ideale pentru calculator.
Room – distanta principala 150 cm, campuri extinse de la 40 cm pana la 2,5 m – ideale pentru incapere.