RODENSTOCK – Tratamente aplicate pe suprafata lentilei

Tratamente aplicate pe suprafata lentilei

Tratamente antireflex

Noul tratament de top Super AR ExtraClar

Cel mai nou tratament antireflex de la Interoptik, SuperAR ExtraClar oferã o claritate mai mare a vederii comparativ cu SuperAR prin îmbunatatirea transmisiei si un nou strat Super Hydrofobic mult superior, pentru o întretinere mai usoarã.

Beneficii

Reflexii minime
Vedere clara datorita transmisiei mult imbunatatite (peste 99,6%)
Confort ridicat si claritate
Reflexii aproape complet eliminate

Întretinere usoarã
Lentile mai curate datorita noului tratament super-hidrofobic
Întretinere mai usoarã datorita stergerii facile
Efect de respingere a murdariei si grãsimii

Rezistentã maxima
Mai rezistent la zgarieturi datorita noii formule de duritate
Extra-Hard – tehnologie lac multistrat
Rezistentã sporita la variatii extreme de temperaturã

Nuante discrete
Nuantã verzuie, discreta si stabilã în timp
Proces uniform si stabil, aceleasi nuante stabile.

 

SuperAR TopCoat SuperHydrofobic

Tratamentul TopCoat SuperHydrofobic este versiunea îmbunãtatitã a tratamentului Clean Coat conventional.
Datorita stratului TopCoat SuperHydrofobic lentila respinge urmele de apa si grasime mentinand suprafata lentilei curata.
Suprafata super-alunecoasã faciliteaza curatarea si intretinerea lentilei. Tratamentul TopCoat creste de asemenea transparenta lentilei si prelungeste perioada de viata a tratamentului antireflex.

 

 

 

 

Vedere îmbunatatita si confort

SuperAR Clean este un tratament antireflex cu nuantã verde în 8 straturi cu transmisie peste 99,2% ce include Clean – tratament hidrofobic pentru intretinere usoara, care faciliteaza indepartarea murdariei si a apei de pe
suprafata lentilei.
Beneficii dintr-o privire:
Vedere mai bunã: claritate a imaginilor si intensificare a contrastului.
Confort in purtare: reflexii reduse, lentile curate timp mai îndelungat.
Aspect placut: lentilele sunt clare si mai usor de curatat.

Back SuperAR – tratamentul perfect pentru lentilele de soare
Back SuperAR este un tratament antireflex în 8 straturi, cu nuanta verde, aplicat numai pe partea concava a lentilelor. Este tratamentul ideal pentru lentilele colorate. Astfel beneficiati de protectie optima împotriva stralucirilor si a reflexiilor, iar culoarea lentilelor Dvs. de soare ramane neschimbata.

 

 

Tratamente de “top”

Solitaire TopCoat

Îngrijirea ochelarilor nu a fost niciodata mai simpla multumita tratamentului Solitaire TopCoat, tratamentul antireflex cu “efect – multiplu”. Lentilele raman curate timp îndelungat si daca necesita curaþare, aceasta este foarte simpla. Acest produs se afla în top, oferind beneficii extraordinare: efect de alunecare roll-on al tuturor lichidelor, aderenta minima a impuritatilor, rezistenta mare la curatare si fara efect de încarcare statica.

Rezultate de top
Datorita suprafetei foarte alunecoase particulele de murdarie nu raman pe lentile. Testele comparative au demonstrat ca tratamentul isi pastreaza proprietatile la fel de bine si dupa 4 000 de cicluri de stergere.

Durabil si rezistent
– Lentile rezistente la zgarieturi datoritã tehnologiei de varf;
– Lentile curate timp indelungat: efect de respingere al oricarui tip de lichid (apa, grasime, ulei);
– Antistatic: suprafata lentilei atrage substantial mai putin praf decat alte tipuri de tratament;

Fara antireflex                                                                                         Cu Solitaire TopCoat

Vedere buna si aspect placut

Solitaire TopCoat elimina aproape complet reflexiile deranjante, lentilele devenind mai clare si transparente. In plus, acestea sunt aproape invizibile din exterior, lasand sa vi se vada ochii complet, pentru un aspect perfect.

Fara antireflex                                                                                               Cu Solitaire TopCoat

Siguranta sporita
Lumina impastiata este foarte iritanta noaptea, in special atunci cand conduceti.
Reflexiile deranjante sunt amplificate de luminile din fata si iluminatul stradal, mai ales cand ploua. Cu Solitaire TopCoat, mai multa lumina ajunge la ochi, permitand recunoasterea mai rapida, prevenind astfel potentialele pericole.

 

Solitaire Protect Plus

Factorul PerformancePlus cea mai buna protectie din toate punctele de vedere Solitaire Protect Plus este noul tratament premium de la Rodenstock cu factorul inovativ PerformancePlus (efect optim pentru toate caracteristicile) care ofera protectie excelenta timp indelungat si vedere limpede precum cristalul.
Tratament de marca performant pentru protectie completa si vedere clarã permanenta, Solitaire Protect Plus indeplineste cele mai exigente asteptari.

Top coat premium
Antireflex premium
Durificare premium

Efectul OneWipe – curatare printr-o singura trecere cu laveta
Noul tratament Solitaire Protect Plus de la Rodenstock este la fel de eficient atat impotriva grasimii cat si a apei. Lichidul nu lasa nici o urma, ci pus si simplu se prelinge de pe lentile.
Tratamentul de ultimã generatie bazat pe nanotehnologie respinge praful, murdaria si lichidele, iar lentilele raman curate timp mai indelungat. Iar atunci cand este necesara curatarea, aceasta se face foarte usor printr-o singura trecere cu laveta pe lentile.

Robust în orice climat: caldura inabusitoare, umiditate, ger – noul tratament este acum si mai rezistent la fluctuatiile de temperatura, la capriciile vremii si alte influente ale mediului.