Lentile de contact

Lentilele de contact 

Odată cu purtarea lentilelor de contact te poţi bucura de libertatea de a face tot ce vrei. Fie că ieşi cu prietenii, faci sport sau arăţi strălucitor la o petrecere, vei vedea schimbarea  pe care lentilele de contact o vor aduce în viaţa ta.

Pentru a beneficia la maxim de lentilele tale de contact, este esenţial să ai grijă de ele în mod corespunzător, iar soluțiile pentru întreţinerea lentilelor de contact special concepute pentru acest lucru și foarte uşor de folosit, te vor ajuta să faci exact acest lucru.

 Urmand doar o rutină simpla si uşoară, vei putea să te bucuri de toată libertatea oferită de lentilele tale de contact.

TU ŞI LENTILELE TALE

O bună îngrijire a lentilelor este esenţială pentru menţinerea sănătăţii ochiului Pentru a beneficia la maxim de lentilele tale de contact, acestea trebuie să fie curate şi confortabile tot timpul. Niciodată nu le purta mai multe ore decât ti-au fost recomandate. Dacă atunci când porţi sau manevrezi lentilele de contact vei respecta rutina simpla de întreţinere, te vei bucura de o vedere clară, fără probleme. Verifica-ti ochii în fiecare zi. Dacă vederea devine neclară, ai senzaţie de disconfort sau ochii sunt roşii, scoate lentilele de contact şi ia legătura cu prescriptorul.