Lentilele de contact zilnice

Optiune practica si la indemana purtatorilor de ochelari de a renunta ocazional, sau definitiv, la purtarea ochelarilor.

Pentru a va mentine ochii sanatosi este foarte important ca toate tipurile de lentile de contact, inclusiv cele colorate sa fie adaptate corespunzator de catre un specialist. Acesta se va asigura ca veti primi lentilele de contact care raspund cel mai bine necesitatilor ochilor si stilului dumneavoastra de viata. Nu toate lentilele de contact sunt la fel. Diferiti factori cum ar fi varsta si corectia optica intervin in alegerea tipului de lentile de contact potrivite fiecarui purtator in parte.

Noi optometristii cabinetelor Best Optic, suntem specializati in prescrierea lentilelor de contact, cu o experienta de peste 15 ani si venim in intampinarea dumneavoastra in perioada sarbatorilor, cu o solutie simpla, practica si sanatoasa.

Lentilele de contact pentru purtarea zilnica Lentilele pentru purtarea zilnica sunt destinate purtarii in cursul zilei si trebuie sa fie indepartate in fiecare seara inainte de culcare. Dupa o anumita perioada, ele trebuie aruncate si inlocuite cu o noua pereche. Cu cat va inlocuiti mai des lentilele, cu atat va fi mai putin probabil sa apara complicatii. Unele lentile pentru purtare zilnica sunt aruncate in fiecare zi, in timp ce altele sunt folosite timp de o luna, doua saptamani sau mai mult. Daca nu doriti sa va curatati lentilele in fiecare zi sau daca suferiti de alergii, lentilele zilnice de unica folosinta ar putea fi cea mai buna solutie pentru dumneavoastra. Daca aruncati lentilele in fiecare seara si le inlocuiti cu o noua pereche, nu apar depozite de la o zi la alta si curatarea nu este necesara.

Tinand cont ca perioada libera de sarbatori, este redusa, lentilele de unica folosinta sunt foarte practice pentru activiati ocazionale, cum ar fi: drumetii, inotul, sporturi de iarna etc. Lentilele de contact in general ofera beneficiul de a ne oferi un camp vizual similar cu cel al ochiului sanatos,si libertate  maxima in activitati dinamice de orice fel. Cele de unica folosinta au in plus beneficiul de a le purta in activitati acvatice, sau cele in mediu cu zapada. Aceste lentile de contact se pun la inceputul zilei si se pot indeparta oricand ( maxim la culcare).

Materialele acestor lentile de unica folosinta, sunt foarte subtiri, au un continut mare de apa si ofera oxigenare maxima ochiului, astfel sunt cele mai confortabile lentile de contact.

Sunt indicate si persoanelor cu sensibilitate, cum ar fi cei alergici sau celor cu sindromul de ochi uscati. Aceste afectiuni incep sa fie din ce in ce mai des intalnite in zilele noastre.

Echipa Best Optic, va este alaturi in alegerea lentilelor de contact incepand de la oferirea informatiilor, consultatii specifice pentru prescrierea lentilelor de contact, solutiile oferite  dintr-o gama diversificata ( colaboram cu cel putin 7 producatori de talie mondiala), educam si scolarizam purtatorii pentru utilizarea lentilelor de contact si oferim asistenta permanenta celor care ne trec pragul.

Fiind luna cadourilor puteti beneficia de lentile de contact gratuite, carduri de fidelitate si multe alte surprize placute.