Orica Magdalina

Sunt Orica Magdalina  m-am alăturat echipei de profesionişti Best Optic în urmă cu mai bine de 7 ani, cu funcţia de consultant vânzări. Având în jurul meu optometrişti dedicaţi şi pasionaţi de meseria lor, în scurt timp mi-am propus să devin ca ei. Aşadar în urmă cu 5 ani lucrand asiduu si cu perseverenta am devenit optometrist  în cadrul cabinetului Best Optic. Am luat parte la toate etapele de dezvoltare ale companiei  am fost alaturi  de echipa la inaugurarea celor 3 cabinete de excelenta in optometrie Best Optic, dar locul in care m-am regasit atat profesional cat si personal este cabinetul Best Optic Uranus. Locul in care ma simt ca ‘acasa’.

Din acest motiv echipa BestOptic reperezinta pentru mine o a doua familie. O familie care, ajutandu-se reciproc, a ajuns sa devina echipa de profesionisti BEST OPTIC Uranus.

Grija fata de pacienti si fata de nevoile lor este pe prima pozitie in setul de valori ale companiei noastre  Intotdeauna am considerat ca in aceasta minunata meserie, pe langa un profesionalism desavarsit, este nevoie si de sensibiltate si intelegere fata cei care vin la noi. Din acest motiv empatizez cu fiecare om pe care il intalnesc, il ascult incerc sa il inteleg astfel incat sa gasesc solutia perfecta pentru o vedere fara compromisuri. Iubesc starea pe care o am atunci cand un pacient pleaca de la noi multumit si fericit . IMI IUBESC MESERIA.

Cu siguranta drumul meu in viata ar fi fost altul daca nu intalneam oamenii alaturi de care lucrez astazi. Pasiunea si daruirea molipsitoare am intalnit-o la mentorul meu optometristul Bodi George. Alaturi de el am evoluat si datorita increderii si sprijinului acordat am devenit profesionistul de astazi.

Dovada increderii  sta in faptul ca mi-a fost incredintata conducerea echipei Best Optic Red Uranus. Este un vis implinit, o responsabilitate uriasa care ma motiveaza si ma ajuta cu fiecare zi sa devin mai buna in ceea ce fac. Imi doresc ca pacientii sa simta bucuria si entuziasmul cu care ii intampinam cand ne calca pragul  si cum grija pentru ochii lor este o prioritate si o valoare de la care nu facem exceptie.Imi doresc sa fiu la randul meu un exemplu demn de urmat pentru colegii mei si ca sunt omul pe care se pot baza in orice situatie